Laura Cosoi vrea sa devina mamica

laura_cosoi_iubit_plaja_vacanta

Laura Cosoi (30 ani) și-a găsit liniștea în brațele noului ei iubit. După relaţia de notorietate cu Smiley, actriţa pare să fi găsit omul potrivit,  Cosmin Curticăpean (36 ani), alături de care vrea să devină mămică.

Deşi îl iubea pe Smiley, nu a putut trece peste faptul că el nu-şi dorea să devină părinte şi chiar repeta deseori că el vrea să mai copilărească, nu să-şi asume responsabilităţi de acest gen. Acum, că iubeşte din nou, Laura vrea cu orice preţ să rămână însărcinată, iar noul iubit pare să-i împărtăşească dorinţa. A renunţat şi la metodele contraceptive.

Frumoasa blondă a postat pe blogul personal mai multe fotografii realizate din vacanța petrecută în Seychelles, unde actriţa nu s-a putut abţine să nu ia în braţe copiii pe care i-a întâlnit în vacanţă. Laura și Cosmin se poartă ca doi adolescenți îndrăgostiți, semn că sumt fericiți împreună.Cei doi formează un cuplu de câteva luni, s-au cuplat la scurt timp după ce blonda s-a despărțit de Smiley.

laura-copii

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *