Rihana, mama ce sani are!

rihanna_sani_vedere

Rihana a venti imbrăcată într-o rochiță neagră, minusculă și transparentă, intr-un club din Hollywood. Artista de 24 de ani și-a etalat cu mândrie sânii obraznici, stârnind imaginația celor din jur.

rihanna_sani_vedere1

A debutat  pe piața muzicală în 2005, iar cel mai recent material discografic al ei, intitulat „Unapologetic”, a ajuns pe primul loc în topul american şi include single-ul „Diamonds”, care se bucură de mare succes.

Venituri Rihanei, de 53 de milioane de dolari obtinute in 2012, o claseaza pe aceasta pe locul al treilea în topul celor mai bine plătite cântăreţe din lume.

Rihanna, originară din Barbados, este una dintre cele mai de succes cântăreţe din lume!

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

One Comment on “Rihana, mama ce sani are!

  1. Pingback: 1pe2 » Ignorance is bliss!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *