Marabou – Noua piesa a Antoniei! Video!

Antonia_marabouAntonia se pregăteşte de lansarea unei noi melodii, Marabou. Ca să arate tuturor cât de setată este pe cariera de cântăreaţă, cariera pe care o ia în serios, cantareata s-a pus pe fapte mari! După piesa „Jameia”, pe care o fredonează toată lumea, de la copii, la adulţi, Antonia va avea din nou o melodie cu mesaj ciudat.

Piesa are un nume ciudat, se va numi „Marabou”, ceea ce înseamnă deopotrivă un sortiment de ciocolată, dar şi unul de „iarbă”. Teaser-ul melodiei care va apărea în curând a fost deja lansat pe internet, il poti asculta aici:

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *