Botezul fiicei lui Guta, 100.000 Euro!

Liviu_Guta_botez

Manelistul Liviu Mititelu (33 de ani),cunoscut în lumea artistică sub pseudonimul Liviu Guţă, nu s-a zgârcit şi a spart 100.000 de euro pe întreaga petrecere. Pe lângă asta, a mai cheltuit 7.000 de euro pe ţinutele purtate la botez de el şi de soţia lui, Iuliana. Micuţa Maria a fost îmbrăcată cu hăinuţe marca Botezatu, dăruite de naşi. El a avut peste 300 de invitaţi la petrecerea de ieri!

Maria Isabelle este numele fiicei lui, născută în urmă cu aproape 5 luni, a fost creştinată la Biserica Adormirea Maicii Domnului din Pipera, imediat după ora 17.00. Micuţa a fost botezată de două perechi de naşi, iar ceremonia a fost oficiata de trei preoţi. Aceştia au avut mari emoţii în momentul în care Maria Isabelle a fost băgată de preot în cristelniţă, iar Liviu a exclamat : “Aoleu, mi-a stat inima! A băgat-o până la fund!”

Petrecerea a început vreo două ore mai târziu, la un restaurant de lux din nordul Capitalei, şi a adunat laolaltă peste 300 de prieteni de-ai lui Liviu Guţă care au fost serviţi cu somon afumat cu hrean şi capere,rucola cu roşii cherry şi mozzarella, grisine cu prosciutto de Parma, tartine cu icre de somon,  somon la grătar cu sos de lămâie, salam Palaciego cu ricotta, , frittata de spanac cu bacon şi marmeladă de ceapă, , muşchi de porc cu sos de vin roşu şi, la desert, un tort imens în formă de biberon.

 

Liviu_Guta_botez2 - Copy

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *