Smartphone cu doua display-uri

NEC-Medias-W-N-05E

Majoritatea producatorilor se intrec in lansari de telefoane cu diagonale de peste 5 inci insa cei de la NEC vin cu o idee usor inedita: un display mare format din alte doua mai mici. Noul NEC Medias W N-05E a fost prezentat drept concept la MWC 2012 dar acum urmeaza sa fie disponibil pe piata din Japonia.

Smartphone-ul vine cu doua display-uri qHD (540 x 960 pixeli) de 4,3 inci care pot fi unite in asa fel incat sa obtinem o suprafata tactila

NEC-Medias-W-N-05E-pliat

aproape patrata cu o diagonala de 5,6 inci. Cu alte cuvinte iti poti dubla suprafata de lucru sau poti utiliza cel de-al doilea display pentru browser, galerie sau alte aplicatii.

Avantajul acestui smartphone este, noteaza Theverge.com, ca majoritatea aplicatiilor ruleaza foarte bine pe cele doua display-uri unite sub forma unuia singur si ca doar o parte dintre ele pot fi impartite si sa ruleze simultan pe cate un display.

NEC Medias W N-05E  are un procesor dual-core la 1,5GHz, 1GB RAM, Wi-Fi, LTE, 16 GB memorie interna care poate fi suplimentata cu ajutorul cardurilor microSDHC si o camera de 8 megapixeli care filmeaza Full HD.

Grosimea lui este de 12,2 mm iar cand este inchis are o latime de 64 mm.  Pentru moment nu sunt cunoscute detalii legate de pret sau disponibilitatea si pe alte piete.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *