Dupa sex in grup, elevii unui liceu s-au ales cu Sifilis!

fata_sex

Dezmăţul din şcolile româneşti atinge cote nemaiîntâlnite! După ce la începutul săptămânii un elev din Capitală a fost înjunghiat de un coleg, la doi paşi de instituţia în care învaţă, un nou incident – de data aceasta sexual – petrecut în şcoli zguduie învăţământul românesc.

Vestea că o elevă de doar 15 ani a fost violată cu sălbăticie de şase colegi, în toaleta şcolii a indignat, deopotrivă, părinţi, elevi şi profesori. Fapta a fost dată în vileag după o lună de la viol, după ce băieţii s-au plâns că au sifilis.

O elevă din clasa a noua, de la Grupul Şcolar Industrial Dimitrie Gusti din Bucureşti, susţine că a întreţinut relaţii sexuale cu… şase colegi de-ai săi! Orgia s-ar fi întâmplat recent, chiar în timpul orelor de curs. “Au chiulit toţi de la o oră, au mers în toaletă şi acolo s-a petrecut toată… treaba. Şi nu e aşa cum vorbeşte lumea… că ar fi fost violată! Ea s-a dus de bunăvoie şi să ştiţi că face des d-astea”, ne-a spus unul din colegii de clasă ai fetei. Se pare că toată povestea a răsuflat de la o parte dintre băieţii “făptaşi”, care s-au plâns că ar fi contractat de la fată boli venerice.

La Poliţie, nu a fost depusă nici o sesizare. Colegii de clasă ai Cătălinei au luat apărarea tinerilor şi spun şi ei că eleva nu a fost obligată, ci a întreţinut raporturi sexuale de bunăvoie. Se pare că tinerii implicaţi se află acum la spital, întrucât, ar fi contactat boli venerice, mai precis sifilis. Nici această informaţie nu se confirmă până acum. Sesizate de presă, conducerea liceului, Inspectoratul Şcolar şi Poliţia au demarat propriile anchete.

“Fata nu a făcut plângere la poliţie. Pe noi ne-a anunţat directorul şcolii, care susţine că incidentul nu s-ar fi întâmplat în incintă. Am demarat deja o anchetă şi până acum vă pot spune că fata a recunoscut fapta. Rămâne să vedem ce spun ceilalţi elevi şi ce măsuri vor fi luate”, a declarat Marian Banu , purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti.

 

 

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *