Cod portocaliu de zapada in Bacau

drumari

“De la ora 14.00, sâmbătă, până duminică dimineaţa vor fi sub cod galben Muntenia, Dobrogea, Bacău, Vaslui, Buzău, Vrancea, Galaţi, pentru vânt puternic. Există însă posibilitatea ca, în acest interval, Vrancea şi Buzău să intre din nou sub cod portocaliu”, a precizat Ion Sandu, director ANM, la Comandamanetul de iarnă de la Guvern.

ANM a prelungit codul portocaliu de viscol până la ora 20.00 în cele şapte judeţe din Moldova. Ulterior, acesta se va transforma în cod galben de vânt puternic pentru alte 11 judeţe din ţară.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *