Umbrarescu schimba elicopterul cu avionul

umbrarescu „Regele asfaltului” Dorinel Umbrarescu a ajuns subiect de glume printre prietenii lui la ultima pardita de vanatoare la care a participat. Dupa ce i-a fost intocmit dosar penal pentru cartusele gasite in bagaj, el a fost nevoit sa schimbe aparatele de zbor ca sa poata ajunge la destinatie!

Pilotul elicopterului  i-a spus omului de afaceri ca nu mai pot continua drumul din cauza conditiile meteo nefavorabile, pe care nu le luasera in calcul  la plecare. Pentru a continua drumul milionarul a inchiriat un jet privat. S-a dus pe aeroportul din Bacau, unde urma sa se imbarce spre Bihor. Ghinion! Avea in bagaj 15 cartuse, pe care autoritatile le-au gasit imediat si pe care nu avea voie sa le duca in bagajul de mana. I s-a intocmit dosar penal pentru nerespectarea armelor si munitiilor. Acum, dosarul este pe cale sa fie repartizat unui procuror de la Parchetul de pe langa Judecatoria Bacau. Acesta va decide daca “problema” se va incheia cu neinceperea urmaririi penale sau va trimite cauza in instanta.

Ghinion cam mare pentru milionarul Umbrarescu!umbrarescu2

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *