Guţă către amantă : „Bai handicapato”!

Nicolae Guţă si amanta sa Daniela Roba au facut un scandal monstru intr-o emisiune unde culmea, au fost invitati amandoi. Amanta lui Guţă, este supărată pe manelist fiindcă a folosit-o doar pentru sex. Ea a spus că Nicolae a profitat de faptul că are numai 21 de ani şi că s-a folosit de ea pentru a uita-o de Ana, fosta iubita a regelui manelelor.

guta_amanta

Nicolae Guţă ii zice Danielei : „Tu ai luat-o cam jos. După voce nu pot eu s-o judec. Nu sunt în măsură să judec pe cineva. Cât despre mintea ei, pot să spun că are nişte probleme psihice. Să te foloseşti de un subiect oribil… Egal că are dreptate sau nu are, ok, are dreptate, să zicem, cu ce ar fi ajutat-o dispariţia fratelui meu? Dacă voia să apară la TV putea să invoce alte motive. Eşti o faţă palidă să judeci relaţia dintre mine şi fratele meu. Eu nu mi-am permis să mă iau de ai tăi. Îmi pare rău de familia ta, că este onorabilă” iar daca a raspuns : „La tine, toate femeile au fost proaste, niciuna nu a fost bună! De ce m-ai părăsit?”

 

Se cunoastea ca Nicolae Guţă are un limbaj colorat si a continuat sa ii aduca Danielei jigniri : „Măi, handicapato! Puteai să invoci orice. Să zicem că a fost, nebuno, dacă te ajută cu ceva, ok! Tu eşti potcovită cu potcoave imense. Tu îmi vorbeai de Dumnezeu! Du-te la psihiatrie, nebuno!!! Dacă voiai să apari la Tv, puteam să facem ceva! Puteai să apari ca o femeie adevărată, nu ca o penală. Am părăsit-o fiindcă nu e normală, e posesivă.”

amanta_guta

Daniela dupa cateva replici, i-a raspuns aruncându-i sutienul roşu în faţă! „E singurul meu cadou de la el! I l-am dat înapoi

La sfarsitul acestei „telenovele”, Daniela îl acuză pe Nicolae Guţă că a părăsit-o după ce i-a promis că o iubeşte. În plus, aceasta a mai spus că manelistul ar fi plecat de la priveghiul fratelui său ca să facă sex.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *