In Rusia clonele de iPhone sunt sfaramate cu buldozerul!

Un-buldozer-trece-peste-iPhone-uri

Sute de presupuse clone alea smartphone-urilor iphone 4 si 4s au fost sfaramate cu un buldozer de catre autoritatile vamale ruse. Se credea ca era vorba de iPhone-uri false pentru simplul fapt ca nu aveau nici un fel de acte de provenienta. Telefoanele erau alea unui chinez care voia sa le introduca in tara, insa nu avea acte de provenienta pentru ele!

Telefoanele ar fi putut fi valorificate pe piata neagra din Rusia cu 36.500 dolari daca pedeapsa pentru tentativa de contrabanda nu ar fi implicat trecerea cu un buldozer peste respectivele aparate.

Chinezul a fost nevoit sa plateasca doar o amenda de 65 dolari.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *