Dacia Duster, puternica la Dakar!

duster_dakar

Raliul Dakar 2013 se desfăşoară între 5-20 ianuarie pe teritoriul continentului America de Sud. Startul cursei de 8.368 de km a fost dat în Lima, Peru, iar finişul va fi în oraşul Santiago din Chile.

„Jeep-ul românesc” se luptă, sub sigla Renault, pentru un loc în topul celor mai puternice maşini din lume. Două modele Duster s-au înscris în cursă la ediţia de anul acesta a celebrului Raliu Dakar. Ele fac parte din echipa oficială Renault Argentina şi sunt pilotate de Emiliano Spataro şi Jose Garcia. Dacă primul a abandonat deja competiţia, celălalt Duster se afla zilele trecute pe poziţia 29 în cadrul concursului care se va încheia mâine. Cum s-a pregătit Duster pentru bătălia „greilor” off-road? Timp de şapte luni, cei de la Barattero şi Oreste Berta au lucrat la dezvoltatea prototipului.

Sub capota Dusterului de la Dakar nu se află un diesel de 1,5 litri dCi sau  un benzinar de 1,6 litri, ci un V6 pe benzină, de 3,5 litri, care dezvoltă în jur de 300 CP. Adică de trei ori mai puternic decât un propulsor care echipează Dusterul de serie.

Lungimea  totală a cursei este de 8.368 km şi trece prin Peru, Argentina şi Chile.

dakar

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *