Cum arata Nicoleta Luciu la 18 ani?! Foto

Focoasa bruneta a câştigat Miss România, concurs ce a fost rampa ei de lansare în lumea mondenă din România. Era doar o adolescentă când a păşit în lumina reflectoarelor! Uite cum arăta!
Nicoleta_luciu_18 ani

După ce a câştigat Miss România, Nicoleta a devenit ca un magnet pentru presă, iar ofertele nu au încetat să apară. Formele ei voluptoase au ajuns imediat pe coperta celei mai faimoase reviste pentru bărbaţi, iar relaţia pe care o avea atunci cu un celebru cantaret, i-a adus un plus de notorietate.

Emisiunea lui Teo a facut-o si mai cunoscuta, Nicoleta nu avea prea multe replici în desfăşurător, însă silueta şi decolteu erau mereu motive ca oamenii să nu schimbe canalul.

nicoleta-luciu-tinerete

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *