Monica Gabor a venit din America la ziua fetitei ei!

monica_Gabor

Monica Gabor, fosta soţie a lui Irinel Columbeanu a sosit joi noapte în România. Ea a venit în ţară cu oacazia zilei de naştere a fiicei sale, Irinuca, care implineste vârsta de 6 ani.

Fetiţa şi-a aniversat ziua de nastere chiar joi, alături de tatăl ei Irinel, pe domeniul de la Izvorani. Monica Gabor, care s-a mutat în SUA, ar fi trebuit să ajungă la Bucureşti la ora 17.00, însă, din cauza condiţiilor atmosferice potrivnice, avionul ei a avut o întârziere de 5 ore.

Dacă anul trecut Monica Gabor a organizat petrecerea cu două săptămâni mai devreme, pentru că de ziua fiicei ei avea treburi în America, anul acesta Irinuca şi-a serbat împlinirea a 6 anişori fără mama ei. Irinel Columbeanu, în custodia căruia se află micuţa, a făcut ieri tot ce i-a stat în putinţă ca fiica lui să nu simtă prea mult absenţa Monicăi.

Irinuca_gabor

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *