Cine ii ia locul Danielei Crudu la „Un show Pacatos”?

loredana-chivu

Iubăreaţa Daniela Crudu şi-a dat demisia de la emisiunea „Un show Păcătos”. Ea le-a transmis telespectatorilor prin intermediul lui Dan Capatos că renunţă la show „din dragoste” pentru iubitul ei fotbalist.

Loredana Chivu va fi prezentă în această seară în platoul emisiunii, dar nu va deveni o prezenţă permanentă. Cel puţin, nu deocamdată. „Da, o să merg diseară la ‘Un show Păcătos’, dar nu îi iau locul Danielei Crudu. Am fost invitată pentru o seară”, ne-a spus blonda, care se afla la un salon de înfrumuseţare, unde mersese la solar, pentru a arăta bine în această seară, la tv.

Ar putea exista un concurs unde mai multe invitate s-ar „bate”pentru locul lasat liber de Daniela Crudu.

 

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *