Cel mai frumos corp din lume il are o romanca!

61254162

Irina Georgescu este numele ei si a primit titlul de Miss Best Body în Filipine dupa ce a surclasat 10 colege la un concurs de Miss in Filipine!

Are 23 de ani, este vegetariana de doi ani, si-a organizat casa conform regulilor feng-shui si uraste apa plata.Se mandreste cu faptul ca “Am in vine sange de rusoaica. Bunica mea a fost rusoaica 100%”.

A terminat facultatea de marketing in Canada si, pentru ca statul roman nu i-a recunoscut diploma, urmeaza acum aceeasi specializare la Bucuresti.

Irina Georgescu, playmate-ul lunii martie în revista „Playboy”, a fost invitată să reprezinte România în cadrul galei „Playmate of the year” din Filipine. Românca a primit titlul de Miss Best Body şi a pozat pentru coperta revistei, alături de colegele ei.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *