Liviu Guţă face botezul fetiţei cu 300 de invitaţi!

Liviu_guta_botez

Liviu Guţă (33 de ani) va sarbatori botezul fetiţei sale, Maria Isabelle, pe care o va creştina la 26 ianuarie, impreuna cu un numar impresionant de prieteni : trei sute de prieteni, numai unul şi unul. Liviu Vârciu, băieţii de la trupa Alb&Negru sau Adi Minune sunt câţiva dintre cei aşteptaţi la botez.

Pentru că vrea ca fetiţa lui să aibă parte de o petrecere pe cinste, Liviu Guţă nu s-a zgârcit la botez. A ales o locaţie exclusivistă şi un meniu pe măsură. Cântăreţul şi invitaţii lui vor chefui în salonul Milano de la   Aristocrat Events Hall, din Pipera, iar pe mese vor fi puse numai delicatese: somon afumat cu hrean şi capere, grisine cu prosciuto di Parma, tartine cu icre de somon, Salami Palaciego con ricotta, salată rucolla cu roşii cherry şi mozarela, frittata de spanac cu bacon şi onion marmelade, somon la grătar cu sos de lămâie, muşchi de porc la grătar cu sos de vin roşu etc.

Meniul costă în jur de 80 de euro. Spre dimineaţă, petrecăreţii vor fi îndulciţi cu un imens tort de ciocolată în formă de biberon.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *