Facebook a lansat un motor de cautare!

facebook_graph_seach

Desi se credea ca Facebook va lansa un telefon, speculatiile nu s-au adeverit! Facebook a construit un nou motor de cautare numit Graph Search.
Ieri, in timpul conferintei, Mark Zuckerberg a prezentat noul Graph Search, cel mai avansat motor de cautare intern.

 Serviciul, existent si pana astazi, dar fara sa fie dus la un asemenea nivel, permite oricarui utilizator sa gaseasca persoane pe Facebook folosindu-se de cele mai mici informatii cunoscute. Exemplu de cautare : „prieteni care locuiesc in Palo Alto, California si sunt fani Game of Thrones”. Pentru cei care cauta persoane despre care stiu doar primul nume si, spre exemplu, scoala unde au invatat, de acum incolo serviciul va permite sa ii gasiti, asa cum si fondatorul Facebook a aratat cautand „Oameni pe care ii cheama Chris, sunt prieteni cu Lars si au invatat la Stanford”.

graph search
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *