Un barbat cu penisul de 34 cm!

baiat_penis_mare

Jonah Falcon este numele lui şi este bărbatul cu cel mai lung penis din lume. Se pare ca este iesit din timpat pentru ca nu e înalt, nu poartă mult la pantof, dar este super dotat.

Bărbatul urmează să fie evaluat de reprezentanţii Cărţii Recordurilor si spune că penisul lui, când e în erecţie, măsoara 34 de centimetri. Asta înseamnă că „bărbăţia” lui e aproximativ o cincime din înălţimea pe care o are , adiuca 175 cm.

Este american si sparge toate miturile stiute pana acum : înalt nu e, la pantof nu poartă mult şi nici palme imense nu are. La cei 175 de centimetri ai săi, Jonah poartă la pantof mărimea 41.

„Sa ai penisul mare nu este chiar o bucurie”, din păcate, penisul lui imens îl face deseori să sufere,  femeile se sperie, îi e jenă să urineze de faţă cu alţi bărbaţi, la toaletele publice, stând în picioare, pentru ca unii se uită ciudat la el, are testiculele foarte mari şi uneori îl incomodează şi nu a găsit încă femeia pe care să o satisfacă fără să îi provoace dureri.

Totuşi, Jonah Falcon aşteaptă să-i fie recunoscută „bărbăţia” de Cartea Recordurilor ca să nu spună că are degeaba un membru atât de mare.

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *