O vedetă Big Brother, goală şi udă! Vezi foto!

Lacey Banghard 2 Lacey Banghard, una dintre participantele la Big Brother varianta cu celebrităţi din Marea Britanie, a recurs la o şmecherie ca să nu fie eliminată din competiţie. A fost sa facă un duş, numai că grijile probabil au copleşit-o în aşa măsură, că a uitat să îşi ia prosopul cu ea.

Ce s-a întâmplat când a terminat baia? Din nefericire pentru ea, toată lumea plecase din jur, aşa că nimeni nu i-a răspuns strigătului disperat de ajutor. Până la urmă, Lacey, îngheţată s-a sacrificat şi a ieşit în faţa camerelor de luat vederi gol-goluţă. O mânuţă îi acoperea sânii, o alta partea de jos. Pacat!

A găsit un halat până la urmă şi toată lumea a răsuflat uşurată. Ea este pe lista de eliminari insa dupa acest evenimenit, crezi că o să o mai voteze cineva acum să plece?

Lacey Banghard

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *