Ana Maria de la „Vocea României”, goală pe net

ana-maria-dezbracata

Cu ceva timp inainte să devină celebră şi să fie asaltată de bărbaţi, Ana Maria Alexie (18 ani), una dintre cele mai frumoase concurente de la “Vocea României”, simţea nevoia să-şi găsească prieteni pe site-urile de matrimoniale. Pentru un rezultat sigur in ceea ce priveste  intalnirea jumătatii, Ana Maria şi-a postat câteva fotografii foarte îndrăzneţe.

Un cunoscut al tinerei cântăreţe a trimis câteva ipostaze de pe un site matrimonial, prin intermediul căruia Ana Maria îşi căuta jumătatea. Solista a lăsat o bună impresie la “Vocea României”, dar a ratat intrarea în semifinale. Ea se descrie pe site ca “un om simplu, care nu doreşte decât atenţie şi iubire”, iar în privinţa aspectului, comentează: “Arăt destul de bine pentru vârsta mea şi gândesc la fel de bine”.

ana_maria_cu_lore Pe acel site, la rubrica “În căutare de…”, Ana Maria dă un răspuns care lasă loc de interpretări: “Caut bărbaţi sau cupluri (!!!) pentru o relaţie stabilă, doritori de nebunii!”.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *