Oana Lis citeste …Kamasutra!

kamasutra

„Abia când am citit Kama Sutra, mi-am dat seama că daca ai carte, ai parte”, a povestit Oana Lis in cadrul emisiunii „D-Paparazzi”, difuzată duminică, la Kanal D. Credeai că Viorel Lis a fost singurul care a inițiat-o în materie de sex pe Oana Lis? Ei bine, nu e deloc așa. Oana Lis a avut grijă să citească numeroase cărți despre sex și relații, iar cea care i-a fost cel mai mult de folos a fost celebra „Kama Sutra”.

Oana Lis  a mai spus ca : „Trebuie să mai mergi la un sex shop, să iei un ulei de masaj, o jucărie sexuală…” daca vrei sa pastrezi aprinsă flacăra pasiunii într-o relație, in cazul de fata cu Viorel Lis.

Viorel Lis (68 de ani) şi Oana Lis (33 de ani) s-au cunoscut în urmă cu 14 ani. La momentul respectiv, Oana era studentă şi a mers în practică la Primăria Capitalei, unde Viorel Lis era edil şef.

Cei doi s-au căsătorit civil în 2009, iar religios în 2011. În toamna anului trecut, Oana a cerut divorțul de Viorel Lis, însă, cei doi s-au împăcat de Sărbători.

oana_lis_kama_sutra

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *