Atentatul cu bomba de la Piatra Neamt : 5 persoane arestate!

atentat_bomba_bacau

Curtea de Apel Bacau a arestat preventiv sambata cinci persoane reţinute de DIICOT Neamţ în cazul tentativei de asasinare a lui Bogdan Mararu.

Vineri,11.01.2013, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Neamt, împreună cu ofiţeri de politie judiciară din cadrul BCCO Bacău şi SCCO Neamţ, au prins în flagrant delict trei tineri membri ai unei grupări specializate în săvârşirea de infracţiuni de violenţă – omor calificat, distrugere calificată şi acte de terorism. Conform DIICOT, sub coordonarea liderului grupării, în vârstă de 43 de ani, suspecţii au amplasat un dispozitiv exploziv artizanal sub un autoturism, care avea ca scop vatamarea victimei (Bogdan Mararu), proprietarul autoturismului.

Tot membrii aceleasi grupări intenţionau să distrugă prin incendiere şi două spaţii comerciale din Piatra Neamţ, aparţinând altor două persoane.

Atentatul cu bombă a avut loc vineri dimineaţă pe strada Privighetorii din municipiul Piatra Neamţ, pachetul cu dispozitiv exploziv a fost montat sub maşina lui Bogdan Mararu, fratele lui Gheorghiţă Mararu, asasinat în noiembrie 2010. Zona respectivă este una destul de aglomerata. Acolo se află sediul Direcţiei de Finanţe, Spitalul Judeţean, două biserici şi o bancă.

Locatarii din blocul în faţa căruia era parcată maşina au fost evacuaţi,iar zona de aprozimativ 2000 m patrati a fost izolată şi evacuată timp de aproximativ 12 ore.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *