Lindsay Lohan – 100 de dolari pentru o scenă într-un film erotic

Frumoasalindsay_Lohan Lindsay Lohan a primit doar 100 de dolari in schimbul unei partide de sex în grup cu trei staruri porno.

Lohan (26 de ani), are probleme cu alcoolul si se stie de mult asta. Actrita s-a dezbrăcat în filmul „The Canyons” si a  remunerată cu o sumă modestă, 100 de dolari, dar va mai primi o parte din profitul pe care îl va face filmul.
„New York Times” a publicat ca Lohan s-a închis într-o cameră înainte de a filma scenele cu conţinut sexual şi a ieşit de acolo doar în momentul în care regizorul Paul Shrader (66 de ani) s-a dezbrăcat şi el. Dupa ce s-a  filmat scena, regizorul a observat că Lindsay era sub influenţa băuturilor alcoolice şi a chemat un taxi, însă acriţa s-au urcat la volanul maşinii ei, un Porsche, şi a demarat în trombă

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *