Ion Tiriac organizeaza iar partida de vanatoare de la Balc

Celebrul om de afaceri Ion Tiriac a pregatit o lunga lista de invitati pentru traditionala vanatoare de la Balc, judetul Bihor. Importanti oameni de afaceri din Europa dar si din Romania vor incepe astazi vanatoarea a 700 de mistreti.

Locatia este secreta, iar discretia in ceea ce priveste lista de invitati a fost totala. Cu toate acestea stim ca printre musafirii magnatului se numara proprietarul Porsche, Primarul din Monte Carlo, Klaus Mangold care este fostul presedinte al grupului Daimler-Chrysler, si designerul companiei Cartier, Alferd Baumhauer.

Cei care vor pune pe fuga cei 700 de pistret, gonacii, vor fi platiti cu cate 100 lei fiecare. Deja 70 sunt tocmiti. Ei vor primi si cateva kilograme bune de carne de mistret.

Gazda le va oferi invitatilor o masa traditionala, iar maine dupa sfarsitul partidei va avea loc petrecerea de dupa vanatoare.

 Dorin Umbrărescu (51 de ani), alias “regele asfaltului”, nu va putea fi prezent pentru ca a fost prins ieri pe aeroportul din Bacău cu 15 gloanţe în bagaj. El voia să se îmbarce într-un avion care mergea spre Oradea şi, cel mai probabil, ar fi trebuit să ajungă la vânătoarea de la Balc.

Ion_tiriac_vanatoare_balc

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *