Sexy Brăileancei ii place sexul: „Voi continua să mă PROSTITUEZ. În 10 minute am câştigat 1.500 de euro cu SEX LIVE”

Florina Mihăilă, cunoscută drept Sexy Brăileanca, nu a început anul prea bine din punct de vedere sentimental, deşi financiar îi merge foarte bine lucrând ca prostituată.Sexy

sexy-braileanca-goala-6

Brăileanca, în vârstă de 25 de ani, s-a întors în România pentru a petrece sărbătorile alături de iubitul ei, însă a aflat cu stupoare că acesta o înşela.
„M-am despărţit de iubitul meu cu care am stat aproape un an de zile. Încerc să depăşesc depresia. M-a minţit, m-a dezamăgit, m-a trădat. Sufăr pentru că am fost înşelată. Bărbaţii din viaţa mea au stat doar pentru bani cu mine”, a mărturisit Sexy Brăileanca în emisiunea „Drept la ţintă”.

De altfel, teribil de dezamăgită de realaţiile trecute, starleta a declarat că se va întorce la muncă în Austria, acolo unde „prestează” într-un bordel. „Nu mai pot să lucrez altceva, să mă angajez ca vânzătoare, pentru că m-am obişnuit cu bani mulţi. Un salariu normal, eu îl cheltui în câteva ore…”, a recunoscut sinceră Sexy Brăileanca, precizând că acolo unde lucrează banii se câştigă uşor: „Voi continua să mă prostituez. În 10 minute am câştigat 1.500 de euro cu sex live”.

sexy-braileanca-goala

Sursa :  Libertatea

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *