Rocsana Marcu a ramas iar in pasarica goala!

001-coperta-Rocsana marcu 1.indd

După pictorialul incendiar din octombrie 2004, Rocsana Marcu revine cu o nouă şedinţă foto provocatoare pentru Playboy, în care îşi lasă hainele deoparte demonstrând că, în ciuda celor două naşteri avute, frumuseţea nu i-a fost ştirbită deloc, ba chiar a sporit.

Astfel, vedeta în vârstă de 32 de ani arată mai bine la această apariţie decât în cealaltă. În plus, Rocsana a mai slăbit şi pare a fi mai tonică, chiar dacă are doi copii. Cu acest pictorial, Rocsana Marcu a anunţat că e momentul întoarcerii în showbiz, cântareaţa şi protagonista mai multor seriale TV fiind prezentată în ipostaza fericitei câştigătoare a unui premiu de prestigiu.

rocsana-marcu2

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *