George Clooney socheaza: Mi-am facut lifting la testicule

george_clooney

Actorul George Clooney a socat in momentul in care a marturisit pentru o revista din Italia ca nu a apelat la botox, dar ca a incercat cu totul si cu totul altceva…..si-a facut lifting la testicule.

Pare o gluma, insa actorul a precizat ca este o tehnica foarte utilizata la Hollywood.

„Nu mi-am intins ridurile de la ochi, dar mi-am intins pielea testiculelor. Acolo nu imi place sa am riduri”, a declarat el, pentru revista Max, arata Neti News.

„La Hollywood toti fac asta, e o tehnica noua. Se numeste ‘ball ironing’ „, a continuat el.

Acesta a vorbit si despre zvonurile privind faptul ca ar fi homosexual. El a precizat ca nu a dezmintit niciodata acest lucru pentru ca nu vrea ca oamenii sa creada ca a fi homosexual este ceva rau.

El a mai glumit si despre faptul ca atunci cand il incearca un sentiment patern merge in vizita la Brad Pitt si Angelina Jolie si ii trece.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *