MĂRTURIA UNEI MAME CARE A VĂZUT cum fata ei este numită „C***Ă

flo_pisy

„FIICA MEA DE 14 ANI nu ar trebui să se îmbrace aşa, dar asta nu vă dă dreptul să o agresaţi”

Fotografiile incitante îşi fac loc din ce în ce mai des pe paginile de Facebook sau Twitter ale unor fete minore, însă mama unei asemenea tinere crede că acesta nu este un motiv pentru ca ele să fie abuzate emoţional.

Flo, fata protagonistei materialului publicat de Daily Mail, a publicat o fotografie în care ea este îmbrăcată într-o vestimentaţie sexy, pentru petrecerea prilejuită de ziua ei de naştere
„Acum câteva săptămâni, am deschis laptop-ul şi am observat că fiica mea nu ieşise de pe contul de Facebook, astfel că am putut vedea tot ceea ea şi prietenii ei discutau. Faţă de alte dăţi, când mai cercetasem ce se întâmplă pe profilul ei, acum am văzut comentarii crude la adresa felului în care fiica mea s-a îmbrăcat pentru petrecerea dată atunci când a împlinit 14 ani. Celelalte fete îi spuneau că a fost îmbrăcată ca o ‘c***ă’ şi că părinţilor ei ar trebui să le fie ruşine că au o fată care arată ca o prostituată. (…) Sigur că pe undeva cei care o atacau pe fata mea aveau dreptate, însă am fost distrusă să văd cât de dure erau atacurile”, scrie mama lui Flo, care atrage atenţia asupra pericolului pe care asemenea remarce ale prietenilor pot afecta psihicul unei tinere..

Sursa : Libertatea

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *