Cum sa faci dragoste fara sa ejaculezi

Continenta sexuala este un secret stravechi ce iti poate schimba viata. Invata sa practici sexul cu continenta si viata ta sexuala va cunoaste o noua dimensiune!
Ce este continenta sexuala?

Continenta seSexxuala a aparut in Orient si a fost aplicata de-a lungul timpului de adeptii filosofiei tantrice indiene si de taoistii chinezi. La inceput, era o mare taina a vietii, rezervata doar initiatilor si familiei regale. Ajunsa in Occident insa, practica actului sexual cu continenta a cunoscut o raspandire rapida, mai ales in ultimele decenii.

Secretul acestei tehnici stravechi consta in retinerea si conservarea potentialului sexual (sperma la barbat si fluidele sexuale la femeie), in timpul actului sexual, potential ce astfel va fi transformat in forme elevate de energie vitala, psihica, mentala si spirituala.

Datorita transmutarii superorgasmatice a acestui potential erotic, barbatul si femeia care se iubesc ajung sa traiasca o stare de placere elevata, generata de un numar nelimitat de orgasme, care ii face pe cei doi iubiti sa descopere intr-un mod placut si gradat ca energia sexuala este o putere tainica.
Care sunt beneficiile continentei sexuale?

Printre nenumaratele efecte profund binefacatoare care apar in urma actului sexual cu continenta, mentionam cateva dintre cele mai importante:

– amplificarea iubirii si a fericirii in relatia de cuplu, printr-o implinire erotica si emotionala profunda;
– trezirea unui numar foarte mare de orgasme (atat la barbat cat si la femeie) si o amplificare nebanuita a placerii;

– longevitatea vietii sexuale;
– tonus vital marit;
– disparitia starilor de vlaguire, somnolenta dupa actul amoros;
– echilibru psihic, amplificarea creativitatii, trezirea inteligentei;
– amplificarea farmecului personal, atat la barbat cat si la femeie;
– cel mai rapid si mai eficient procedeu de reintinerire;
– cel mai puternic si natural afrodiziac;
– stare de sanatate si armonie, fizica si psihica;
– trezirea capacitatilor paranormale (telepatie, intuitie, clarviziune, premonitie, etc.);
– prelungirea actului erotic pe o durata nelimitata;
– metoda de contraceptie sigura, placuta si naturala.

Mai poti face copiii daca practici continenta sexuala?

sex2

Intr-un cuplu, barbatul poate trai orgasmul cu descarcare (ejaculare) atunci cand cei doi iubiti isi doresc un copil. Cercetarile au demonstrat ca, in cazul cuplurilor care au practicat continenta, copiii nascuti sunt mult mai vigurosi si mai sanatosi.Suspendarea descarcarii energiei sexuale, prin fluidele sexuale corespondente – atat la barbat cat si la femeie – nu conduce la impotenta.

Ce se intampla cu sperma cand practici continenta sexuala?

De obicei, aceasta este cea mai frecventa intrebare pe care si-o pune un barbat care aude pentru prima oara de continenta sexuala. Departe de a fi nociva, retentia seminala de foarte lunga durata, insotita de tehnici adecvate de ridicare a energiei in etajele superioare ale fiintei (practici yoga, eforturi intelectuale intense etc.) va conduce la transmutatia biologica a spermei.

Asadar, prin transmutare, sperma este transformata in energie si, deci, nu este vorba de o stocare prelungita a acesteia care ar conduce in timp la dereglari somatice. In functie de nivelul la care este sublimata energia, se produce trezirea si armonizarea centrului de forta respectiv, fenomene care vor fi insotite de starile si efectele benefice corespunzatoare.

Totul porneste de la faptul dovedit stiintific ca orgasmul si ejacularea – la barbat (sau descarcarea specifica – la femeie) nu sunt in mod obligatoriu legate una de alta. Se relateaza foarte multe situatii cand orgasmul este trait plenar fara ca aceste fenomene fiziologice de descarcare sa apara. Lumea stiintifica a propus si a dovedit, pentru a explica acest fenomen, teoria transmutatiei biologice a materiei la energii mici chiar in corpul uman. Aceasta arata ca sperma, la barbat, sau anumite substante si fluide sexuale, la femeie, se pot transforma in energie, dupa cunoscuta formula a lui Einstein, E=mc2, si asta chiar in corpul omului. Din calcul reiese ca aceasta energie este enorma si ca ea ramane in corpul nostru la diferite nivele, oferindu-ne avantajele mentionate mai devreme.

Sursa : Sexgen

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *