Bacău: 4 copii MORŢI într-un incendiu din comuna Măgura

Locuinţa în care patru copii cu vârste cuprinse între doi şi şase ani au murit carbonizaţi, miercuri, în localitatea băcăuană Măgura, a luat foc de la un fotoliu lăsat prea aproape de o sobă metalică, ceea ce a condus la aprinderea capitonajului textil, transmite corespondentul Mediafax.

pompieri_bacau

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bacău, incendiul a izbucnit la o bucătărie de vară, formată din două camere şi cu o suprafaţă totală de 30 de
„Din primele cercetări la faţa locului, s-a stabilit drept cauză a incendiului efectul termic al unui sobe metalice lăsată nesupravegheată. Într-o primă fază, a luat foc capitonajul textil al fotoliului lăsat prea aproape de sobă, incendiul generalizându-se apoi la întregul imobil”, a declarat, miercuri, pentru corespondentul Mediafax purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, Andrei Grecu. metri pătraţi, într-una din încăperi fiind lăsaţi singuri de către tatăl lor şi cei patru copii. De fapt, camera a luat foc de la un fotoliu lăsat prea aproape de soba din tablă cu care era încălzită încăperea, ulterior extinzându-se la întreaga locuinţă.

Potrivit sursei citate, toţi cei patru copii au fost găsiţi carbonizaţi în încăpere de către pompieri, fără a se mai putea face ceva pentru salvarea lor.

În ceea ce-l priveşte pe tatăl micuţilor, acestuia i s-a făcut rău când şi-a văzut copiii morţi, primind îngrijiri medicale de la echipajul medical deplasat cu ambulanţa la locul incendiului.- Locuinţa în care patru copii cu vârste cuprinse între doi şi şase ani au murit carbonizaţi, miercuri, în localitatea băcăuană Măgura, a luat foc de la un fotoliu lăsat prea aproape de o sobă metalică, ceea ce a condus la aprinderea capitonajului textil, transmite corespondentul Mediafax.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bacău, incendiul a izbucnit la o bucătărie de vară, formată din două camere şi cu o suprafaţă totală de 30 de metri pătraţi, într-una din încăperi fiind lăsaţi singuri de către tatăl lor şi cei patru copii. De fapt, camera a luat foc de la un fotoliu lăsat prea aproape de soba din tablă cu care era încălzită încăperea, ulterior extinzându-se la întreaga locuinţă.

„Din primele cercetări la faţa locului, s-a stabilit drept cauză a incendiului efectul termic al unui sobe metalice lăsată nesupravegheată. Într-o primă fază, a luat foc capitonajul textil al fotoliului lăsat prea aproape de sobă, incendiul generalizându-se apoi la întregul imobil”, a declarat, miercuri, pentru corespondentul Mediafax purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, Andrei Grecu.

Potrivit sursei citate, toţi cei patru copii au fost găsiţi carbonizaţi în încăpere de către pompieri, fără a se mai putea face ceva pentru salvarea lor.

În ceea ce-l priveşte pe tatăl micuţilor, acestuia i s-a făcut rău când şi-a văzut copiii morţi, primind îngrijiri medicale de la echipajul medical deplasat cu ambulanţa la locul incendiului.

—-

Primăria a făcut o anchetă socială la locuinţa celor patru copii morţi în incendiu, informează Mediafax.

Verificările au fost declanşate după ce mama micuţilor a plecat la muncă în străinătate în urmă cu jumătate de an, afirmă primarul localităţii, care a precizat că tatăl copiilor îşi asumase răspunderea creşterii lor.

Familia celor patru copii morţi, miercuri, în urma unui incendiu, era monitorizată de către Primăria Măgura odată cu plecarea mamei la muncă în Cipru.

De altfel, în urmă cu jumătate de an a fost făcută şi o anchetă socială de către autorităţi pentru a stabili în ce condiţii trăiau copiii şi dacă se impunea scoaterea lor din familie.

„Ancheta a fost făcută în vara anului trecut de către asistentul social al primăriei, la scurt timp după ce mama copiilor a plecat în străinătate. Poate ar fi trebuit să scoatem minorii din familie, dar este foarte greu cu legislaţia asta în domeniul protecţiei copilului. Tatăl şi-a asumat răspunderea creşterii propriilor copii, aşa că au rămas cu el”, a declarat, miercuri, corespondentului Mediafax, primarul comunei Măgura, Constantin Trăistaru.

Potrivit acestuia, tatăl copiilor nu era angajat, însă mai lucra cu ziua.

Un incendiu puternic a izbucnit, miercuri după-amiază, într-o casă din satul Dealul Morii din comuna Măgura. În urma incendiului, patru copii care erau singuri în locuinţă şi-au pierdut viaţa.

Potrivit adjunctului şefului ISU Bacău, Cătălin Felegeanu, copiii aveau vârste de 4 şi 5 ani, iar doi dintre ei erau gemeni, având un an şi şapte luni.

La faţa locului au fost trimise două echipaje ale ISU, iar până la sosirea pompierilor cei de la Serviciul voluntar pentru situaţii de urgenţă au încercat să stingă incendiul, dar nu au reuşit.

—-

Patru copii cu vârste cuprinse între un an şi cinci ani a murit într-un incendiu izbucnit la o casă din comuna Măgura, judeţul Bacău, transmite Realitatea TV.

Copiii au fost lăsaţi nesupravegheaţi.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *