Adrian Cristea s-a cuplat cu o brunetă sexy. Ce zice Bianca Drăguşanu?

bianca-dubai2

Adrian Cristea a uitat-o pe Bianca Drăguşanu. Fotoreporterii Libertatea l-au surprins recent pe fotbalistul Petrolului în timp ce lua masa cu o tânără sexy pe nume Corina.

Cei doi păreau îndrăgostiţi, iar fotbalistul se pare că nu se mai gândeşte la fosta iubită.
La aflarea veştii, fosta asistentă tv s-a arătat deranjată de subiect şi a declarat că povestea de dragoste dintre ea şi Adrian Cristea s-a încheiat. Frumoasa vedetă susţine sus şi tare că nu doreşte să mai vorbească despre fotbalist.
„Am încheiat acest subiect şi această poveste. Nu sunt supărată. Sunt bine, am viaţa mea şi îmi văd de ea. Am viaţa pe care mi-o doresc. Sunt mulţumită. Am avut cea mai tare vacanţă alături de prietenele mele, în Dubai. Sunt o femeie independentă, fericită, care în acest moment are tot ce-şi doreşte”, a declarat Bianca Drăguşanu într-o intervenţie telefonică în cadrul emisiunii Acces Direct de la Antena 1.
Fotbalistul Adrian Cristea nu a dorit să comenteze acest subiect.

Sursa :Libertatea

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *