Fun

Un utilizator de iPhone a primit o factura imensa!

Un utilizator de iPhone din Marea Britanie a ajuns dator vândut, după ce telefonul său a început să trimită şi să primească pachete de date de dimensiuni foarte mari.

A primit o factură de aproximativ 25.000 de euro din partea companiei de telefonie mobilă şi a crezut că e vorba de o glumă, dar în scurt timp a realizat că totul e foarte real, anunţă Daily Mail.

Compania de telefonie mobilă a încercat să retragă suma respectivă direct din contul tânărului, însă banca a blocat tranzacţia.

Ce e şi mai ciudat e că, după ce a realizat ce se întâmplă, tânărul şi-a închis telefonul, dar acesta continua să trimită şi să primească pachete de date sub forma unor erori.

După ce Apple a recunoscut că telefonul respectiv avea probleme, compania de telefonie mobilă a anunţat că acesta nu va fi nevoit să plătească factura de peste 20 de mii de euro

Sursa : Daily Mail.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *