Samsung a inventat un televizor unde poti vedea doua programe diferite simultan

Cine nu şi-a dorit să nu se mai certe cu rudele în ceea ce priveşte postul pe care să-l urmărească la tv. Ei bine, sud-coreenii de la Samsung s-au gândit la acest lucru şi au inventat un televizor la care două persoane pot urmări programe diferite simultan.

samsung-oled-55 Televizorul F9500, cu tehnologie OLED, este primul din lume care încorporează funcţia Multi View, care permite vizionarea pe acelaşi ecran de conţinut Full-HD diferit de către două persoane, cu sunet şi comenzi aferente, potrivit Samsung.

Funcţia Multi View este disponibilă cu ajutorul ochelarilor 3D speciali ai Samsung, care dispun de difuzoare stereo încorporate, pentru a asigura sunetul corespunzător programului urmărit.

Înaintea Samsung, LG şi Phillips au testat o astfel de funcţie inovatoare, însă pentru jocurile video, astfel încât să se poată renunţa la nevoia de împărţire a ecranului între două persoane care joacă acelşi joc. Absenţa tehnologiei OLED a condus, însă, la reducerea rezoluţiei.

Potrivit aşteptărilor, ecranele OLED ar trebui să asigure contrast şi colorit superioare actualelor tehnologii, precum plasmă sau LCD.

Până în prezent, doar grupul sud-coreean LG a lansat pe piaţă un televizor OLED. Compania a anunţat săptămâna trecută deschiderea precomenzilor pentru un model de 55 de inci (140 de centimetri) la preţul de 11 milioane de woni (7.800 de euro). Televizorul va fi disponibil până la sfârşitul lunii martie.

Samsung nu a dat informaţii despre preţul sau momentul lansării pe piaţă a modelului F950

Sursa : Mediafax

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *