Ruby are operatie estetica sau nu ?

Susţinea că este 100% naturală, dar adevărul ESTE ALTUL! Ruby a recunoscut că are O OPERAŢIE ESTETICĂ!
ruby_operatii_estetice Cântăreaţa Ruby a impresionat încă de la început cu formele ei apetisante şi mulţi admiratori s-au întrebat dacă bustul generos este natural sau nu.
În ceea ce priveşte bustul acesta este 100% natural, însă Ruby este de părere că, în viitorul apropiat, acesta va suferi o modificare. Întrebată într-un interviu pentru protvmagazin.ro despre intervenţiile estetice, Ruby a recunoscut cu dezinvoltură că a suferit şi ea una.

„Nu am nimic împotriva lor. În copilărie mă supăra un pic faptul că aveam nasul puţin strâmb şi la 18 ani mi-am făcut o operaţie care mi-a rezolvat problema. Din momentul ăla am început să am mai multă încredere în mine. Acum sunt mulţumită de cum arăt dar dacă pe viitor voi simţii nevoia de o schimbare, nu o să mă dau în lături”, a mărturisit ea.

Dea semenea, Ruby a mai povestit că doreşte să-şi mai adauge şi alte tatuaje pe corp, alături de cele 15 pe care le are. „Nu mă opresc aici, e greu până îţi faci primul tatuaj, după aia nu te mai poţi oprii. Intenţionez să îmi termin de tatuat mâna, degetele şi şoldul”.

Sursa : Libertatea

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *