Cele mai atrăgătoare femei din lume în 2013


Cântăreaţa americană Katy Perry a fost desemnată cea mai sexy femeie din lume de către revista pentru bărbaţi Men’s Health, care a realizat un clasament al celor mai atrăgătoare 100 de femei din anul 2013.

„A transformat o despărţire urâtă (n.r. de soţul său, Russell Brand) în cel mai de succes album al anului, Teenage Dream. Este singurul artist care a petrecut, în total, mai mult de un an în fruntea topului Billboard, iar urmăritorii ei de pe Twitter depăşesc de patru ori populaţia New Yorkului. Nimeni nu se poate plictisi de Katy Perry, de aceea este cea mai sexy femeie a anului”, scriu editorialiştii Men’s Health, care nu uită să precizeze de momentele când sânii cântăreţei au ieşit prea mult din haine, spre încântarea bărbaţilor.
Pe următoarele locuri se află, în ordine descrescătoare, Mila Kunis, Christina Hendricks, Jennifer Lawrence, Jennifer Aninston, Scarlett Johansson, Beyonce, Gisele Bundchen şi Amber Heard.

Rihanna este doar pe locul 15, Jessica Alba – pe 16, Sofia Vergara – pe 21, Miranda Kerr – pe 23, Halle Berry – pe 26, Penelope Cruz – pe 29, Charlize Theron – pe 36, Shakira – pe 67, Jennifer Lopez – pe 72, Kate Middleton – pe 73 şi Lady Gaga – pe 93.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *