Ce a făcut-o pe Monica Gabor să RENUNȚE la CUSTODIA IRINUCĂI

Cătălin Botezatu a declarat la Acasă Tv faptul că Monica Gabor suferă extrem de tare din cauza faptului că nu poate fi alături de fetița ei. Mai mult, motivul pentru care fosta soție a lui irinel Columbeanu a decis să renunțe la bătălia în instanță pentru custodia micuței a fost acela că are încredere că Irinel că își va ține promisiunea de a o lăsa pe Irinuca în vacanțe în America.
”Ea are încredere în el și, deși este o chestie contractuală, cred că știu ce fac. După o căsătorie, rămâi prieten cu acea persoană și, de dragul unui copil, găsești soluția. Eu am fost mereu convins că se va ajunge la o înțelegere și sunt sigură că acest copil va avea de câștigat. Este o decizie bună, în avantajul Irinei, mai ales că micuța va putea fi de acum mai mult în prezența mamei sale. Va beneficia de iubire maximă din partea Monicăi”, a spus Cătălin la Acasa TV.
Designerul a vorbit și despre momentele grele din timpul procesului, prin care Moni a trecut, iar el i-a fost alături.
„Cel mai greu este pentru mamă. Eu am văzut-o pe Monica suferind la propriu, m-a durut să o văd plângând, suspindând, vorbind despre Irina”, a spus Cătălin la ”Poveștiri adevărate”.

Sursa : Libertatea

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *