Brazilienii se pregatesc de Cupa Mondiala oferind prostituatelor cursuri gratis de limba engleza

În 2014 în Brazilia va avea loc Cupa Mondială, iar pentru aceasta pregătirile au început deja: prostituatele vor beneficia de cursuri gratuite pentru a învăţa engleză, franceză sau portugheză.

Iniţiativa aparţine unei asociaţii a prostituatelor din statul Minas Gerais şi vine ca urmare a solicitărilor de a cunoaşte mai multe limbi străine, dar şi pentru îmbunătăţirea cunoştinţelor de portugheză, a declarat preşedinta asociaţiei, Cida Vieira.
„Dacă toate sectoarele din Brazilia se pregătesc la maxim pentru Cupa Mondială, noi de ce nu am face acest lucru?”, a spus Vieira.

Profesori-voluntari vor susţine cursurile într-o sală din Belo Horizonte, capitala regiunii, care va găzdui mai multe meciuri la competiţia din 2014. Până acum s-au înscris la cursuri doar 20 de femei ale străzii, dar se estimează că numărul lor va creşte până la 300.


Sursa : Libertatea

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *