Apple lanseaza IPHONE-UL low-cost

Digitimes citează surse din lanţul de furnizori ai Apple. Potrivit acestora, noul iPhone va avea un ecran mai mare, un design modificat şi va fi mult mai ieftin faţă de actualul smartphone al companiei.
Informaţia că iPhone-ul ieftin va avea un ecran mai mare decât iPhone 5 nu prea pare să aibă sens, notează CNET. Un ecran mai mare ar fi logic la un produs mai scump, astfel că sursele Digitimes s-ar putea să se înşele, scrie CNET.

Posibilitatea unui iPhone mai ieftin a mai fost vehiculată în trecut. Săptămâna trecută, Neil Mawston, analist la Strategy Analytics, a afirmat că Apple ar putea lansa în următorii trei ani un iPhone Mini, pentru a obţine acces la milioane de posibili clienţi care nu-şi permit un iPhone în prezent.

Peter Misek, analist la firma Jefferies, este însă de acord cu sursele Digitimes. Misek a afirmat recent că un iPhone low-cost ar putea fi lansat în acest an la preţul de 200-250 de dolari, însă Apple nu a luat o deczie finală, întrucât compania este îngrijorată de marja de profit a noilor produse.

Sursa : Realitatea

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *