Puya are „belele” cu nevasta din cauza Facebook-ului

Cântăreţul Puya şi-a creat un cont de Facebook pentru a ţine legătura în permanenţă cu fanii lui, însă acest lucru i-a cauzat neplăceri în familie. Datorită unui program prin care se poate afişa în timp real, locul unde se află, Puya este prins de fiecare dată când îşi minte soţia.

Puya şi soţia lui au o relaţie de aproape şase ani. Recent, artistul le-a povstit apropiaţilor că a ajuns să se certe cu soţia lui din cauza aplicaţiei Check-in (n.r. program care afişază pe site-ul de socializare locul unde se află o persoană).

 

„Mă sună nevastă-mea să mă întrebe unde sunt şi eu normal că îi spun că în drum spre casă, iar unul şi altul îmi dă check-in pe la vreo terasă. Normal că vede şi îmi sare în cap. Nu este treabă cu Facebook-ul ăsta”, le-a povestit Puya unor prieteni.

 

Cu toate acestea artistul nu-şi desfiinţează contul deoarece este de părere că, în ciuda părţilor negative, se foloseşte de acestă pagină pentru a ţine în permaneţă legătura cu fanii lui.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *