Pique si Shakira, filmati in timp ce faceau SEX

Fundaşul spaniol Gerrard Pique şi cântâreaţa Shakira sunt în pragul unui adevărat scandal mediatic, mai multe surse din spania şi America Latină susţinând că le-au fost propuse spre vânzare imagini incendiare cu cei doi în intimitate.

Un fost angajat al artistei ar fi filmat un sex-tape de aproximativ 15 minute cu cei doi şi acum se încearcă vânzarea clipului.

„E filmat cu un celular şi bănuim că îi aparţine unui fost angajat care se afla la bordul vasului în acea searî. Imaginile nu sunt clare, se vede că sunt filmate de un amator”, susţin cei de la revista Intervieu.

Acelaşi lucur este susţinut şi de mexicanii de la TV Notas, care adaugă că respectivul angajat ar fi folosit iniţial imaginile pentru a o şantaja pe Shakira.

În aceste condiţii, e de aşteptat ca imaginile să fie date publicităţii. Pique şi Shakira aşteaptă un copil în luna ianuarie 2013.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *