Gimnasta Floarea Leonida, prostituata de lux in Germania

Fosta vicecampioană europeană şi mondială la gimnastică, Floarea Leonida (25 de ani) a ajuns de pe podium direct într-un bordel din Germania. Sportiva, fotografiata in iposteze sexy, figureaza pe site-ul oficial al unui bordel din Germania, scrie Cancan

Floarea a câştigat aurul la bârnă la junioare şi argintul la individual, sol şi cu echipa la Campionatul European din 2002. În 2003 a luat din nou argintul la CM de la Aneheim ca senioare, iar în 2006 a repetat aceeaşi performaţă la „europenele” de la Volos (Grecia). Soarta a făcut însă ca viaţa sportivei să se schimbe însă cu 180 de grade şi Floarea a ajuns de pe podiumul olimpic, prostituată într-un bordel din Germania.

Cel putin aşa reiese din fotografiile si prezentarea succinta a tinerei, postate pe site-ul oficial al stabilimentului de lux. Rebelă din fire, gimnasta a mai fost implicată în 2005 într-un scandal. Pe timpul când se afla în cantonament, Floarea a fugit din hotel într-un club de noapte împreună cu Cătalina Ponor pentru a merge la un majorat al unui gimnast de la juniori. Atunci, Federaţia Română de Gimnastică le-a sancţionat pe cele două şi le-a trimis la echipele de club.

Conform cancan.ro, de când s-a retras din lumea sportului, Floarea are cu totul şi cu alte preocupări.

„Eu am stat cu ea o oră în bordelul din Germania. Fata ştie meserie, dar e cam ţărăncuţă. A făcut de toate, oral, normal, anal. I-am dat 200 de euro pentru o oră. Ea mi-a zis că e acolo de patru ani de zile. Nu e singura româncă din bordel, mai sunt vreo şase fete cu ea”, a declarat un client care a frecventat bordelul unde lucrează Floarea şi care a recunoscut-o imediat.

Afirmaţiile sale sunt susţinute şi de site-ul respectivului stabiliment, care o listează pe fosta gimnastă româncă printre fetele de top.

„Constituţie atletică, cupă 70B, înălţime 1,50m. Specialităţi: Sărutări, ejaculări pe corp, masaj cu ulei, fetiş cu picioarele, masturbare, afectuoasă şi drăgăstoasă”, cam aşa îşi face reclamă Floarea pe site-ul bordelului din Germania, unde ţine să precizeze că specialităţile ei sunt fetişul cu picioarele şi ejacularea pe corp.

Palmares:

Junioare:

aur la bârnă la Europene (2002)

argint la sol, individual compus şi cu echipa la Europene (2002)

Senioare:

argint cu echipa la Mondiale (2003)

argint cu echipa la Europene (2006)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

One Comment on “Gimnasta Floarea Leonida, prostituata de lux in Germania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *