Manchester City ofera 120 de milioane de euro pe Cristiano Ronaldo

“Cetăţenii” vor să facă cel mai scump transfer din istoria fotbalului şi să-l “fure” pe portughezul Cristiano Ronaldo de la Real Madrid, după ce acesta s-a supărat că nu i se măreşte salariul.

Cristiano Ronaldo nu mai vrea să joace pentru madrileni. A spus doar că e trist şi imediat cluburile au început să se bată pentru semnătura lui, dar nimeni nu poate sta în faţa şeicilor de la Manchester City.

Imediat după partida cu trupa lui Torje, Granada, în care a marcat de două ori, vedeta Realului a şocat: „Sunt trist dintr-un motiv profesional, de aceea nu mă bucur atunci când dau goluri”. Din câte se pare, el se simte marginalizat, mai ales că mai mulţi jucători au primit oferte de prelungire a contractelor, dar el nu a fost chemat la nicio discuţie.

Apoi, există problema financiară: guvernul spaniol va mări impozitele pe venit şi salariul vedetei va scădea de la 12 la opt milioane de euro. Portughezul vrea mai mulţi bani, şefii nu vor să-i crească leafa la 30 de milioane de euro, sumă ce l-ar mulţumi pe CR7, şi despărţirea pare că se va produce curând. Aflând de aceste probleme, miliardarii au început să-l oferteze.

Cluburi ca United, Chelsea, PSG sau Manchester City au început tatonările, dar ultimii par că au câştig de cauză după ce au anunţat că vor da 120 de milioane de euro pentru transfer, iar contractul jucătorului ar urma să fie pe patru ani.

Dacă se va realiza mutarea, va fi cea mai scumpă tranzacţie din fotbal, după ce tot Ronaldo a deţinut acest record în 2009 când a ajuns de la United la Real pentru 94 de milioane de euro. Oricum , într-un top al salariilor din fotbal, portughezul abia ocupă locul zece, pe prima poziţie fiind Eto’o, care la Anji ia 20 de milioane de euro pe an.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *