O masina a luat foc in centrul Bacaului

O masina marca Dacia 1310 a luat foc marti la prinz in intersectia strazilor 9 Mai cu Alexandru cel Bun din municipiul Bacau. Evenimentul a fost anuntat prin numarul unic de urgenta 112, iar un echipaj de pompieri a fost directionat la fata locului pentru a stinge focul.

La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta la motorul masinii, iar flacarile au distrus componentele din cauciuc si plastic aflate sub capota. “Cauza producerii incendiului este in curs de stabilire, insa, din primele cercetari poate fi vorba despre scurgeri de carburant sau un scurtcircuit electric”, a spus lt. Andrei Grecu, ofiter de relatii publice la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bacau.

La momentul producerii incendiului, masina era condusa de un sofer in virsta de 35 ani. In dreapta acestuia se afla proprietarul masinii in virsta de 59 ani.

sursa: Ziarul de Bacau

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *