Barbatul care a facut sex cu 40 de fotomodele si a pus filmarile pe internet

Scandal de proporții în Taiwan, unde presa a publicat mai multe imagini și filmulețe cu femei implicate în showbiz-ul local care fac sex cu același bărbat. Înregistrările au fost făcute separat, dar în aceeași încăpere, pe parcursul a mai multe zile.

Apariția imaginilor a declanșat un proces în Taipei, capitala țării. Justin Lee, de 27 de ani, este bărbatul care apare în filme și cel considerat responsabil de realizarea și promovarea lor pe Internet.

Procurorii îl acuză că pe Lee că a drogat și a violat cel puțin 40 de femei, majoritatea foarte tinere, cu care a făcut sex, potrivit Taipei Times. Printre acestea se află câteva vedete taiwaneze de prim-plan, ceea ce a stârnit și mai mult uimirea publicului. Filmările au avut loc cel mai probabil în casa lui Lee, afirmă procurorii.

În ultimele două săptămâni au continuat să apară pe Internet filmulețe din această categorie, în ciuda investigațiilor autorităților, care vor să determine stoparea promovării imaginilor în mass-media. De altfel, câțiva reporteri de la ziarul de limba engleză China Times, care a publicat capturi video blurate, au fost audiați la tribunal, în încercarea de a afla sursa acestora.

Reținut de poliție, Justin Lee a respins acuzațiile de viol, spunând că femeile respective și-au dat acordul de a face sex cu el și că ele știau că sunt filmate.

Între timp, pe parcursul desfășurării procesului, de la mijlocul lui august până la începutul lui septembrie, pe un site destinat adulților au continuat să apară filme, iar poliția încearcă să afle dacă e vorba de alte femei implicate.

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *