Dragoș Benea, acuzat că nu și-a trecut în declarația de avere conturile de pe Facebook și Twitter

Agentia Nationala pentru Integritate il cerceteaza pe Dragos Benea deoarece nu si-a declarat toata avutia, in conformitate cu prevederile legii. Inspectorii ANI sustin ca presedintele Consiliului Judetean a omis sa isi reactualizeze declaratia de avere de pe situl institutiei, desi in anul precedent Benea si-a deschis doua noi conturi, pe Facebook si Twitter.

„Inspectorii nostri au descoperit o serie de conturi detinute de presedintele Consiliului Judetean Bacau, care nu au fost declarate. In conformitate cu noile prevederi acestea vor fi confiscate, daca nu vor putea fi justificate de edil. Cel putin in cazul contului de pe Facebook, Dragos Benea va trebui sa dea explicatii de unde a reusit in asa scurt timp sa adune peste 400 de prieteni”, a declarat pentru Steagul Rosu seful ANI, Catalin Macovei.

Dragos Benea sustine ca este nevinovat si totul este o lucratura politica a PDL. „Berca este invidios ca am asa multi prieteni pe Facebook. Totul este o lucratura politica a sefului PDL. Eu pot demonstra ca prietenii sunt obtinuti legal”, a declarat presedintele CJ Bacau.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

One Comment on “Dragoș Benea, acuzat că nu și-a trecut în declarația de avere conturile de pe Facebook și Twitter

  1. Pingback: Pentru de dimineață | aghiuţă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *