Prefectul Scripăț vrea să atragă electoratul de sex feminin din Bacău

Prefectul Constantin Scripat se pregateste de campania electorala din vara viitoare, cand vrea sa obtina functia de primar. Scripat si-a propus ca in perioada aceasta sa atraga de partea sa electoratul de sex feminin din municipiu. Prefectul ne-a declarat ca a facut si o vizita in Franta pe aceasta tema, unde a luat o serie de sfaturi utile despre cum sa intre pe sub pielea femeilor.

„Avand in vedere ca Bacaul nu a avut niciodata un primar-femeie, m-am gandit ca as putea umple eu oarecum locul asta. Cred ca femeile bacauane nu s-au simtit niciodata reprezentate bine la nivel de administratie. De aceea m-am decis sa intru mai bine in legatura cu latura mea feminina si astfel sa ma transform intr-o alternativa pentru doamne”, a declarat prefectul Scripat.

Pe langa sfaturile specialistilor, prefectul Scripat tine cont foarte mult si de sfaturile sefei sale de cabinet, Nicoleta Zarnescu. Ba mai mult, dupa cum se vede si in poza, prefectul a fost surprins de curand purtand chiar ciorapii cu fluturasi roz ai angajatei sale. „A fost initiativa mea, recunoaste Nicoleta Zarnescu. Cred ca ii sta foarte bine si ii scoate in evidenta latura feminina”.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

4 Comments on “Prefectul Scripăț vrea să atragă electoratul de sex feminin din Bacău

  1. Pingback: Pentru de dimineață | aghiuţă

  2. Pingback: Scripăț dansează pentru electoratul feminin | aghiuţă

  3. Pingback: Hora Miresei, pe str. Alecsandri | Florin Popescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *