Mai mulți parlamentari băcăuani au ajuns la Urgențe, cu dureri insuportabile în cot

Mai multi deputati si senatori din Bacau au ajuns seara trecuta la Unitatea de Primire Urgente din cadrul Spitalului Judetean, acuzand dureri insuportabile in cot, dupa ce au tinut audiente la cabinetele lor parlamentare. Doctorii sustin ca situatia lor este acum stabila, insa le recomanda sa nu mai asculte problemele cetatenilor pentru o perioada, pentru a nu recidiva.

„Rar am vazut pe cineva sa aibe o astfel de durere in cot. A trebuit sa ii tinem in perfuzii o perioada. Trebuie sa stea linistiti o perioada, daca nu exista posibilitatea ca durerea sa reapara, in fund sau chiar la basca”, a declarat medicul de garda de la UPU Bacau.

De cealalta parte, parlamentarii sustin ca abia acum au realizat cu adevarat riscurile meseriei lor si vor depune un proiect de lege care sa-i protejeze. „Am decis sa initiem un proiect de lege prin care sa ne acordam un spor de durere in cot, precum si o pensie speciala pentru conditiile de stres in care lucram”, a declarat senatorul bacauan Gabriel Berca, una din victimele audientelor cu alegatorii.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2 Comments on “Mai mulți parlamentari băcăuani au ajuns la Urgențe, cu dureri insuportabile în cot

  1. Pingback: Pentru de dimineață | aghiuţă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *