Italia sub șoc: Un țigan prins în timp ce scotea de la bancomat propriii săi bani

Un cetatean roman de etnie rroma tulbura din nou linistea italienilor. Mass-media din peninsula a relatat ieri socata povestea unui tigan care a fost surprins in momentul in care scotea de la un bancomat propriii sai bani.

Toata actiunea, petrecuta la o banca din Verona, a fost surprinsa de o italianca, care a alertat si autoritatile. „Ma duceam la bancomat sa scot niste bani, cand l-am vazut acolo. In momentul in care am observat ca respectivul foloseste un card si mai introduce si PIN-ul am sunat repede la 911. Scena a fost teribila”, a spus pentru Rai 1 italianca.

Autoritatile l-au retinut imediat pe cetateanul rrom pentru 24 de ore, sub acuzatia de sustragere legala de numerar. Mai mult, politistii au gasit asupra sa si un permis de munca valabil, cetateanul riscand inchisoare pana la 5 ani.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

3 Comments on “Italia sub șoc: Un țigan prins în timp ce scotea de la bancomat propriii săi bani

  1. Pingback: Pentru de dimineață | aghiuţă

  2. oricum din cauza tiganilor am ajung unde am ajuns :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *