Câine comunitar, mușcat de o haită de băcăuani fără stăpân

Un caine vagabond din zona Miorita a trait, ieri seara, o experienta socanta. In timp ce se intorcea dintr-o vizita de la rudele sale din padocul CFR, Grivei M. a fost atacat de o haita de bacauani fara stapan. Acesta a latrat dupa ajutor, insa abia dupa minute bune a intervenit un trecator, care a speriat haita de bacauani. Grivei s-a ales cu mai multe muscaturi in zona coapselor si a picioarelor, fiind transportat de urgenta la Spitalul Judetean.

Medicii spun ca este in afara oricarui pericol. „Pacientul prezenta mai multe plagi la nivelul coapselor si a picioarelor. Insa situatia sa nu este foarte grava. Va necesita insa cateva zile de spitalizare”, ne-a declarat Maria Canis, de la sectia UPU. Intre timp, ONG-urile fac presiuni asupra autoritatilor sa rezolve cumva situatia bacauanilor fara stapani, care au inceput sa atace in haite, din ce in ce mai des. Una dintre solutii ar fi construirea de sanatorii, insa autoritatile sustin ca nu sunt fonduri.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

One Comment on “Câine comunitar, mușcat de o haită de băcăuani fără stăpân

  1. Pingback: Steagul roșu publică știrile pe care le merităm | aghiuţă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *