Cezar Preda, lăsat fără permis de polițiștii băcăuani

Poliţiştii de la Serviciul Rutier Bacău l-au făcut pieton pe deputatul Cezar Preda. Aflat în trecere prin Bacău, acesta a fost surprins de aparatul radar cu 110 km/h în localitate.

Agentul de poliție i-a făcut semn parlamentarului să tragă pe dreapta în momentul în care aparatul a indicat că circula cu mult peste viteza admisă în localitate.

Astăzi, oficialii de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bacău au recunoscut că printre şoferii lăsaţi fără permis se numără şi Cezar Preda. „Pot să confirm această informaţie. Aparatul radar l-a surprins în comuna Nicolae Bălcescu cu 110 km/h”, a declarat Narcisa Butnaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău.

Acestuia i s-a reţinut permisul de conducere pentru 90 de zile şi a primit şi o amendă de peste 600 de lei.

sursa: Adevarul de seara – Bacau

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

One Comment on “Cezar Preda, lăsat fără permis de polițiștii băcăuani

  1. Pingback: Pentru de dimineață | aghiuţă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *